Aureol Zeqiri

Artikuj: 4

Aureol Zeqiri studion në fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme pranë Universitetit të Prishtinës. Ndonëse ende është student, ka publikuar një punim shkencor në bashkautorësi i cili titullohet “The mechanisms underlying the role of Vitex agnus-castus in mastalgia”. Gjithashtu është edhe trajner i biologjisë dhe kimisë në kurset përgatitore për Fakultetin e Mjekësisë në kuadër të platformës RINAS.