Andi Rexhepi

Artikuj: 6

Andi Rexhepi është studiues i Marrëdhenieve Ndërkombëtare dhe fushës së jurisprodencës. Ai është angazhuar si autor i rregullt në forumin online të shkencave sociale në gjuhën turke Mana Ozu, si dhe në disa platforma të tjera në Kosovë. Aktualisht është drejtor i platfomës Autentik. Interesat e tij kërkimore përfshijnë analizën e politikës së jashtme, politikën ndërkombëtare, teoritë e marrëdhënieve ndërkombëtare, Ideologjitë, dhe temat që lidhen me postmodernizmin.