Abdulvehap Ejupi

Artikuj: 3

Abdylvehab Ejupi është studiues dhe gazetar që mbulon Ballkanin, BE-në dhe Turqinë. Aktualisht është shef i deskut për Ballkanin, në Trt World. Ai është edhe kolumnist nëpër zhurnale ndërkombëtare, ku trajton tema që lidhen më gjepolitikën, që nga Lindja e Mesme, Ballkani dhe Bashkimi Evropian.