Lavdim Pireva

Artikuj: 4

Lavdim Pireva ka përfunduar studimet për Komunikim Masiv dhe Gazetari. Si i ri është marrë me sport, përkatësisht futboll, duke luajtur në grupmoshat e K.F. Flamurtari nga Prishtina. Për më tepër se një dekadë është i angazhuar si gazetar sportiv në disa prej mediumeve kryesore të sportit në vend. Ai aktualisht është redaktor i sportit në portalin Telegrafi.com.