Hamza Andreas Tzortzis

Artikuj: 1

Hamza Andreas Tzortzis është autor i "Realiteti Hyjnor: Zoti, Islami dhe Mirazhi i Ateizmit" i cili është i përkthyer edhe në shqip. Ai ka një MRes, MA dhe një PgCert në filozofi nga Universiteti i Londrës. Ai është një kandidat për doktoraturë që fokusohet në qasjen e Kur'anit dhe shumëfishimit të leximeve në kuptimin e vargjeve që kanë të bëjnë me dukuritë natyrore. Hamza ka studiuar mendimin dhe teologjinë islame nën dijetarë të kualifikuar.