Rudian Zekthi

Artikuj: 8

Rudian Zekthi është pedagog i Letërsisë së Huaj në Universitetin "Aleksandër Xhuvani", në Elbasan. Ai është poet, që ka botuar cikle me poezi përgjatë viteve. Ka fituar disa çmime të para poetike në konkurse kombëtare. Lëvron dhe gjininë e prozës së shkurtër dhe esesë.