Labinot Bajrami

Artikuj: 1

Labinot Bajrami është inxhinier i softuerit. Ai është investitor në kriptovaluta që nga viti 2016, analist fundamental i kriptovalutave dhe njohës i mirë i tyre. Labinoti është udhëheqës i një komuniteti të madh të kriptovalutave i quajtur Cryptolbanians, bashkëthemelues i kompanisë “Scardus Investment Group”, e cila merret me tregjet financiare si dhe udhëheqës i Podcastit ‘Fear&Greed’. Është i njohur më shumë për qasjen e tij shumë më ndryshe se të tjerët ndaj kriptovalutave, me ç’rast është në përfundim të librit ‘Iluzioni i Decentralizimit’.