Kushtrim Krasniqi

Artikuj: 8

Kushtrim Krasniqi është një inxhinier i IT-së me mbi 15 vite përvojë pune në këtë lëmi. Pasioni i tij për filmin e shtyu që ai të bëhej pjesë e diskutimeve të shumta rreth filmit në rrjete sociale si dhe televizione publike në vend dhe rajon. Gjithashtu, ai ka qenë anëtar i jurisë në njërën nga kategoritë konkurruese të filmave në festivalin e filmit Prishtina International Film Festival edicioni i 11 në vitin 2019.