Ibrahim Beqiri

Artikuj: 1

Ibrahim Beqiri është projektues arkitektonik, studiues dhe dizajner urban. Bashkëthemelues i MODUL Academy, një OJQ arsimore dhe kritike urbane me bazë në Prishtinë. Transformimi i hapësirave urbane, rigjenerimi i qyteteve me qasje ekologjike, projektimi i objekteve me fokus publik si librari, qendra komunitare, shkolla, kopshte, tregje, të gjitha këto bazuar në qëndrueshmërinë fizike dhe financiare, janë disa nga projektet me të cilat është angazhuar së fundmi.