Enes Neza

Artikuj: 2

Enes Neza është kryeredaktor dhe themelues i Observer.al dhe doktorant në studimet mbi rrjetet sociale dhe Islamofobinë. Disa nga fushat e interesit përfshijnë studimet mbi Islamofobinë, ksenofobinë, racizmin, identitetin, fenë dhe studimet kulturore.