Besnik Sinani

Artikuj: 1

Besnik Sinani është një ligjërues në Katedrën për Studime Hadithi dhe Tradita Profetike në Qendrën për Teologjinë Myslimane në Universitetin Karl Eberhard Tübingen në Gjermani. Përpara pozicionit të tij aktual, Besniku ishte bashkëpunëtor hulumtues në Leibniz-Zentrum Moderner Orient në Berlin. Ai mban doktoratën nga Universiteti i Lirë i Berlinit dhe disertacioni i tij mori Çmimin e Disertacionit DAVO (Kongresi Gjerman i Studimeve të Lindjes së Mesme) 2021.