Besnik Rexhepi

Artikuj: 1

Besnik Rexhepi ka studiuar për ekonomi. Në të kaluarën ka punuar si gazetar dhe përkthyes. Gjithashtu, ka qenë pjesë e organizatave joqeveritare që janë angazhuar në problematikat ekonomike, si dhe në disa projekte për Bankën Botërore. Aktualisht punon si analist i biznesit në fushën e shkencës së të dhënave.