Arian Mavriqi

Artikuj: 1

Arian Mavriqi ka studiuar në sisteme informative, për të punuar më pas për tri vite radhazi si gazetar, respektivisht drejtor radioje. Që nga viti 2012 ai merret me fotografinë, ku pasioni që botën e egër ta paraqes përmes aparatit fotografik, e ka bërë atë të dalluar në njohjen e faunës në mjediset shqiptare. Ai është laureat i disa çmimeve vendore dhe ndërkombëtare në fotografi, ku spikatë dëshira e tij e madhe për të fiksuar gjithnjë e më shumë specie të rralla. Arian Mavriqi është një nga themeluesit e Organizatës Wildlife - Albanian Photographers.