Burim Smajli

Artikuj: 1

Burim Smajli është inxhinier i ndërtimtarisë. Ai drejton kompaninë për mbikëqyrje dhe projektim "Total 3D". Ka marrë pjesë në projekte të rëndësishme në vendin tonë. Ka qenë pjesë e ekipit që e ka monitoruar ndërtimin dhe mbikëqyrjen e spitalit "Sheikha Fatima's Childrens Hospital". Gjithashtu është pjesë e ekipit i cili merret me mbikëqyrjen e ndërtimit të Xhamisë Qendrore në Prishtinë.