Ardit Mehmetaj

Artikuj: 2

Ardit Mehmetaj punon gazetar prej disa vitesh. Ka mbaruar studimet në Letërsi Shqipe, niveli bachelor, në Fakultetin e Filologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, ndërsa momentalisht është student i nivelit master po aty dhe gjithashtu student absolvent në Kolegjin AAB, programi Menaxhment dhe Informatikë. Arditi shkruan poezi, tregime e kritikë letrare. Ka botuar një libër me poezi (bashkautorë), ndërsa shumë prej recensioneve e studimeve letrare i ka të botuara në revista e gazeta fizike e online.